Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Jakab teljesen megborult, végleg ki akarja végezni volt pártját

Aki mégis összefog a Jobbikkal, az a Fidesz szekerét tolja a mozgom elnöke szerint.

2024. 02. 20. 20:36
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jakab Péter az általa vezetett Nép Pártján Mozgalom Facebook-oldalán jelentette be, hogy szervezete nem fog össze a Jobbikkal, amely véleménye szerint a Fideszt szolgálja ki. Mint írta, 

a Nép Pártján külön indul el a választáson azokon a településeken, ahol az ellenzék összefog a Jobbikkal.

Jakab szerint valódi ellenzéki nem foghat össze azzal a Jobbikkal, amelynek képviselői, polgármesterei gond nélkül átálltak a Fidesz oldalára többek között Győrben, Egerben, Budapest I., IV., XI. kerületében vagy épp a XVIII. kerületben, ahol egy alpolgármesteri címbe került az ellenzéknek a készülő árulás megakadályozása.

Majd felsorolja a Jobbik korábbi országgyűlési képviselőit: Volner Jánost, Bencsik Jánost, Farkas Gergelyt név szerint, és más meg nem nevezettekre is utal, akik véleménye szerint átálltak a Fidesz pártjára, mint ahogy, mint írja, a Mi Hazánk képviselőit is a Jobbik nevelte ki magából.

Amint arról lapunk is nemrég beszámolt, Jakab Péter, a Nép Pártján elnöke a közelmúltban azt nyilatkozta, hogy az Egyesült Államok a demokratikus berendezkedés felé tereli az országot, azt követően, hogy az Amerikai Egyesült Államok budapesti nagykövete és három amerikai szenátor a magyar ellenzék vezetőivel, ezt megelőzően pedig NGO-kkal is egyeztetett. 

A pártelnök gyakorlatilag arról beszélt, hogy Pressman a kormányváltáson dolgozik.

Borítókép: Jakab Péter (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.