Javítják az Árpád hidat, negyven napig kell sávlezárással számolniuk az arra közlekedőknek

Óránkénti harminc kilométeres sebességkorlátozás van érvényben az említett szakaszon.

Forrás: MTI2024. 02. 14. 13:54
null
Budapest, 2024. február 12. Dilatációjavítás miatti sávlezárás az Árpád híd Pest felé vezetõ oldalán, a margitszigeti lehajtó utáni szakaszon 2024. február 12-én. A munkálatok várhatóan negyven napon át tartanak. MTI/Máthé Zoltán Fotó: Máthé Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Felújítás miatt hétfőtől kezdve előreláthatólag 40 napra lezártak egy sávot az Árpád hídon a Pest felé vezető oldalon. A munkálatok idejére óránkénti 30 kilométeres sebességkorlátozás van érvényben az említett szakaszon – közölte a Budapest Közút Zrt. az MTI-vel.

Fotó: Máthé Zoltán

A lezárásra azért volt szükség, hogy elvégezhessék a dilatációcserével kapcsolatos munkálatokat.

Este 10 és reggel 5 óra között a híd Pest felé vezető oldalán további egy sávot lezárva tartanak a margitszigeti lehajtó után. A sávzárásokra előjelző táblák hívják fel a figyelmet. A munkálatok várhatóan negyven napon át tartanak.

A Budapest Közút megbízásából több helyszínen zajlottak dilatációjavítások és hídszigetelési munkálatok tavaly ősszel a fővárosban: az Erzsébet híd pesti és budai hídfőjénél, a Kacsóh Pongrác úti, valamint a Hungária körúti felüljárón.

Borítókép: Dilatációjavítás miatti sávlezárás az Árpád híd Pest felé vezető oldalán, a margitszigeti lehajtó utáni szakaszon 2024. február 12-én. A munkálatok várhatóan negyven napon át tartanak (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.