Kamionból lopták a gázolajat az M7-es egyik pihenőjében

Nagyjából száz litert.

Forrás: Police2024. 02. 13. 16:07
null
Székesfehérvár, 2016. december 3. Elektromosautó-töltõállomást elõjelzõ tábla az M7-es autópálya 57-es kilométerszelvényében, Székesfehérvár közelében, a fehérvári pihenõ elõtt 2016. december 3-án. MTI Fotó: Lakatos Péter Fotó: Lakatos Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendőrségre február 10-én hajnalban érkezett bejelentés, miszerint az M7-es autópálya sormási pihenőjében ismeretlenek egy kamion üzemanyagtartályából gázolajat szívtak le. Miután megzavarták őket, az elkövetők egy nyerges vontatóval Budapest irányába hajtottak el. A kamionból száz liter üzemanyagot loptak el – adta hírül a rendőrségi portál. 

A nyomozók adatgyűjtésbe kezdtek, és azonosították a feltételezett elkövetőket, akiket még aznap délelőtt Nagylak határátkelőhelyen igazoltattak és elfogtak, mielőtt még elhagyhatták volna Magyarország területét.

A Makói Rendőrkapitányság munkatársai a 24 és 35 éves román állampolgárságú férfit lopás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. Az ügyben a Nagykanizsai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytat eljárást – közölték. 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Lakatos Péter)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.