Két nap múlva jön a duplanyugdíj

A baloldal elvette, mi visszaadjuk. Ennyi – írta közösségi oldalán Deutsch Tamás.

2024. 02. 10. 8:21
Budapest, 2023. február 8. Postás dupla nyugdíjat kézbesít egy nõnek a fõváros XIII. kerületében 2023. február 8-án. Korábban kézhez kaphatják a februári, valamint az emelt összegû 13. havi nyugdíjat, és számos más nyugdíjszerû ellátást azok, akik azt postai úton kérték. Akik bankszámlára kapják a járandóságukat, azokhoz február 10-én érkezik az utalás. MTI/Bruzák Noémi Fotó: Bruzák Noémi
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A baloldal elvette, mi visszaadjuk: február 12-én kezdik kézbesíteni a 13. havi és a február havi nyugdíjat. Ennyi – írta közösségi oldalán Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője. 

A 13. havi nyugdíja a Gyurcsány-Bajnai-kormányok idején szüntették meg, 2009-ben. Orbán Viktor 2020 áprilisában jelentette be, hogy a 13. havi nyugdíjat visszaadják. A jobboldali kormány azóta minden évben fizetett 13. havi nyugdíjat az érintetteknek. 

Borítókép: Postás dupla nyugdíjat kézbesít egy nőnek a főváros XIII. kerületében 2023. február 8-án (Fotó: MTI/Bruzák Noémi)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.