Két nőt is meg akart erőszakolni Tatabányán egy férfi, a rendőrök most elfogták + videó

A huszonéves csuklójára rögtön bilincs került.

2024. 02. 20. 8:44
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy héten belül két nőre is rátámadt az a 25 éves tatabányai férfi, akit múlt hét pénteken végül elfogtak a rendőrök. A Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság beszámolója szerint az első támadásról február 9-én a kora reggeli órákban érkezett bejelentés: az ismeretlen tettes Tatabányán ütlegelt és földre lökött egy nőt, akit szexuális cselekményre akart rávenni. Miután ez nem sikerült, elvette a nőnél lévő pénzt, majd elmenekült. 

A rendőrség nagy erővel kezdte el keresni a támadót, az ügyben végül néhány nappal később történt áttörés, amikor múlt pénteken a férfi ismét erőszakoskodott egy nővel, aki ellökte magától támadóját, és elfutott a helyszínről, majd azonnal bejelentést tett a rendőrségen, és részletes személyleírást adott a férfiről. A rendőröknek sikerült azonosítania, és aznap elfogták a 25 éves helyi férfit, akinek lakásán megtalálták azt a hátizsákot is, amely nála volt az aznapi támadásnál, és amelyről a második sértett leírást adott. 

V. Kristóf ellen szexuális erőszak és annak kísérlete, valamint kifosztás gyanúja miatt indult eljárás. Kihallgatását követően a rendőrök őrizetbe vették, majd kezdeményezték letartóztatását, amelyet a bíróság el is rendelt.

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.