Nem akárhol bukkant fel az Oscar-díjas színész, miután megérkezett Magyarországra + fotó

Kedvesen mosolygott.

Forrás: Facebook2024. 02. 21. 14:56
MALEK, Rami
London, 2021. szeptember 28. Rami Malek egyiptomi származású amerikai színész a Nincs idõ meghalni (No Time To Die) címû filmje világpremierjén a londoni Royal Albert Hallban 2021. szeptember 28-án. A 25. James Bond-filmet szeptember 30-tól vetítik a brit mozik. MTI/EPA/Neil Hall Fotó: Neil Hall
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Robinson Étteremben fogyaszthatta el az ebédet Rami Malek, mindezt onnan lehet tudni, hogy a vendéglátóegység meg is osztott egy pillanatot a közösségi oldalán. 

Korábban a Magyar Nemzet is beszámolt arról, hogy hamarosan elkezdődik a Nürnberg című film forgatása a magyar fővárosban Russell Crowe és Rami Malek főszereplésével. Úgy tudni, a történelmi dráma forgatása márciusban veszi kezdetét. 

 Az Oscar-, Golden Globe- és Primetime Emmy-díjas egyiptomi származású amerikai színész Douglas M. Kelley pszichiátert alakítja majd az alkotásban. 

Borítókép: Rami Malek (Fotó: MTI/EPA/Neil Hall)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.