A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Russell Crowe és Rami Malek nemsokára Budapestre jön forgatni

A második világháborús bűnök pszichológiai mélységeit feltáró, Nürnberg című filmben Crowe Hermann Göringet alakítja majd.

Forrás: Budapest Reporter2024. 02. 15. 14:00
Russel Crowe
Russell Crowe Hermann Göringet alakítja majd a filmben Fotó: Getty Images/Roberto Serra
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Heteken belül elkezdődik a Nürnberg című film forgatása a magyar fővárosban Russell Crowe és Rami Malek főszereplésével – adta hírül a Budapest Reporter. A lap szerint a gonoszság és az együttérzés pszichológiai mélységeit feltáró történelmi dráma forgatása márciusban veszi kezdetét. 

Rami Malek
Rami Malek a Göringet vizsgáló pszichiátert, Kelley doktort alakítja majd. Fotó: AFP/WireImage/Dave Benett

Mint korábban megírtuk, 

a filmben Russell Crowe a náci politikust, Hermann Göringet alakítja majd. 

A történet a második világháború után játszódik a nürnbergi perek idején, és új szemszögből mutatja majd be az eseményeket. Göring hadifogolyként érkezik a börtönbe a holokauszt áldozataitól ellopott vagyonnal a csomagjában. A tárgyalás előtt azonban vizsgálat vár rá, hogy kiderítsék, alkalmas-e arra, hogy bíróság elé álljon. Ennek megállapítása pedig Douglas M. Kelley pszichiáter feladata, akit a Bohém rapszódiában Freddy Mercuryt játszó Rami Malek alakít majd. Miközben Kelley próbálja felfedezni azt a tulajdonságot, amely a náci vezetőket megkülönbözteti a társadalom többi tagjától, azzal szembesül, hogy kezdi megérteni és értékelni a náci foglyokat, köztük Göringet.

A valóságban Göring a tervezett akasztása előtti napon, 1946. október 15-én öngyilkos lett.

A készítők szerint a film a nürnbergi perek új aspektusát tárja majd fel azáltal, hogy betekintést enged Kelley hosszú időn át rejtve maradt irataiba és jegyzeteibe.    

Borítókép: Russell Crowe Hermann Göringet alakítja majd a filmben (Fotó: Getty Images/Roberto Serra)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.