Pankotai Lili most komolyan túllőtt a célon, hihetetlen kihez hasonlította Orbán Viktort

Illetve, kikhez.

Forrás: Mandiner, Instagram2024. 02. 28. 19:01
tüntetés október 23. Pankotai Lili
Fotó: Kurucz Árpád
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pankotai Lili – aki leginkább a szélsőséges megnyilvánulásairól híresült el az utóbbi időben – elég durva Instagram-bejegyzést tett közzé az oldalán – szúrta ki a Mandiner.

A fiatal aktivista ezúttal hasonlóságot vélt felfedezni Hitler, Kim Dzsongun és Orbán Viktor között a Fidesz-frakció hétfői, derűs pillanatát megörökítő képpel. Felütésnek Hamvas Béla szavait idézte, a kép címe pedig az alábbi:

S…gg nem marad szárazon.

A továbbiakban aztán rendkívüli – remélhetőleg immár saját – gondolatokkal folytatta:

„Mely nemzet a tekintélyelvűségre épül, ahol az alá-fölérendeltség láncreakciója a legfőbb vezetőtől elér egészen a munkavállalóig, ott a hierarchia ranglétráján való felfele menetelés mindig mások letaposását idézi elő. Majd, mikor a parlamentből az otthonunkig elér a létra vége, mindegyé válik, hogy ki van a tetején és ki van az alján, mert mi mind ugyanazon a létrán mászunk felfelé és taposunk lefelé. Lehet azt a kérdést kellene feltenni, hogy szükségünk van-e a létrára”.

Borítókép: Pankotai Lili (Fotó: Kurucz Árpád)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.