Részeg autóst állítottak meg a rendőrök, de ők is teljesen ledöbbentek azon, ami ezután jött

Azonnal mentőt kellett hívni.

Forrás: Origo2024. 02. 09. 15:40
null
20230410 budapest petofi hid pesti hidfoje a finn modszert alkalmazva a rendorseg teljes ut zar melett husveti alkohol szondaztatast vegez havran zoltan magyar nemzet Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendőrök megállításos sebesség-ellenőrzést tartottak még február 7-én Csikóstőttősön, és bár ki gondolná, hogy baj lehet, először az lett fura, hogy egy autó bár nem gyorsan, de elég bizonytalanul haladt, illetve a sofőr nem is volt bekötve – bukkant rá az Origo.

Miután megállították, kiderült, hogy az autót egy 53 éves helyi lakos vezette, akin jól látszott, hogy nincs vezetésre képes állapotban, 

az alkoholszonda pedig nagyon magas értéket mutatott.

Már éppen az iratokat töltötték ki, amikor a részeg férfi úgy döntött, hogy leül a földre az autója mellé, majd egyszerűen elaludt. A nagyobb baj az volt, hogy a rendőrök nem tudták felébreszteni, ezért mentőt hívtak hozzá.

A férfival szemben ittas járművezetés miatt büntető-, míg a biztonsági öv használatának elmulasztása miatt közigazgatási hatósági eljárást indítottak. A sofőrt várhatóan elég hosszú időre eltiltják a vezetéstől.

Borítókép: illusztráció (Fotó: Havran Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.