Több százezer, itthon nem forgalmazott tablettával üzletelt egy idős bajai férfi

Elfogtak egy bajai férfit, aki nagy mennyiségű, Magyarországon nem forgalmazott gyógyszerrel üzletelt – közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság szerdán.

2024. 02. 14. 8:52
Bajai gyógyszer
Bajai gyógyszer Forrás: Police.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A férfi asztma-, nyugtató és erős fájdalomcsillapító gyógyszereket szerzett be ismeretlenektől, amelyeket csomagküldő szolgálatok útján többnyire külföldre értékesített – írták a Police.hu oldalon.

A rendőrök egy csomagfeladást követően ütöttek rajta a férfin, akinél kilencvenezer tablettát találtak. Az általa használt lakásokban és egy bérelt garázsban kartondobozokba csomagolva további, hazai forgalomban nem található, pszichotróp hatású anyagokat tartalmazó 479 990 tablettát és 830 üveget, valamint csaknem négymillió forintot találtak és foglaltak le a nyomozók.

A 61 éves férfit a Bajai Rendőrkapitányságon gyógyszerhamisítás bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását – áll a közleményben.

 

Borítókép: A lefoglalt gyógyszerek (Fotó: Police. hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.