Előkerült egy nagyon furcsa videó a veszprémi autós üldözésről

Cannabismotívummal díszített őrlőt is találtak a rendőrök.

Forrás: Police2024. 02. 14. 8:00
Police,Lights,At,Night,In,The,City, rendőrautó, rendőr, villogó
illusztráció Fotó: Shutterstock
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bódult, vezetéstől eltiltott sofőrt szűrtek ki a forgalomból – írta a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság. Február 11-én délután Veszprém határában történt ugyanis, hogy a rendőrök ellenőrizni akartak egy autót. A sofőr viszont inkább továbbhajtott, majd egy körforgalomból kifordulva az útpadkának ütközött, és defektes járművével pár méter után megállt.

A rendőrök megállapították, hogy a 39 éves balatonkenesei sofőr eltiltás hatálya alatt ült a volán mögé, valamint gyanították azt is, hogy a kocsiban utasként helyet foglaló 15 éves fiú kábítószert fogyasztott. Ruházatának átvizsgálásakor a férfi zsebéből egy cannabismotívummal díszített őrlő került elő. 

Az egyenruhások ezután mindkettőjüket előállították mintavételre, és a velük szemben alkalmazott gyorsteszt pozitív értéket mutatott.

A 15 éves fiatal ellen kábítószer birtoklása vétség miatt tettek büntetőfeljelentést, az autót vezető 39 éves férfit pedig őrizetbe vették, és vele szemben járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntett, járművezetés bódult állapotban vétség, valamint kábítószer birtoklása vétség miatt indult eljárás a Veszprémi Rendőrkapitányságon.

Az esetről egy videót is megosztott a rendőrség. 

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.