A kormány mindent megtesz, hogy Magyarország kimaradjon a háborúból

Hollik István idézte fel a hét történéseit.

2024. 03. 23. 9:57
HOLLIK István; CSERESNYÉS Péter
Nagykanizsa, 2022. november 15. Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója (b) és Cseresnyés Péter fideszes országgyûlési képviselõ a Mondjunk nemet a szankciókra! címû országjáró sorozat fóruma elõtt tartott sajtótájékoztatón Nagykanizsán, a Hevesi Sándor Mûvelõdési Központban 2022. november 15-én. MTI/Varga György Fotó: Varga György
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ezen a héten a háborúpártiak megint közelebb tolták Európát a háborúhoz – mutatott rá Hollik István a közösségi oldalára feltöltött új videójában, amelyben három történést emelt ki. Első pontként emlékeztetett: Emmanuel Macron francia elnök ezen a héten is arról győzködte az európai vezetőket, hogy

Ukrajnába fegyverek után most már katonákat is küldeni kellene.

A Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója második pontként Charles Michel, az Európai Tanács elnökének nyilatkozatát idézte, amely szerint fel kell készülni a háborúra, és Európának szerinte hadigazdaságra kellene átállnia.

Az Európai Bizottság kiszivárgott tervéből kiderül, hogy az uniós döntéshozatalt úgy alakítanák át, hogy az egyhangúságot eltörölnék több területen, így a külpolitikai döntések esetében is.

Ez azt jelentené, hogy a háború kérdésében a békepárti álláspontunkat a brüsszeliek könnyen ki tudnák kerülni

– mutatott rá harmadik pontként Hollik István. Ráadásként megemlítette, hogy a hazai dollármédia sem maradt ki a háborúpárti hangulatkeltésből.

Végül is, meg kell dolgozni a dollárokért

– fűzte hozzá, és felidézte, hogy a Telex elmagyarázta, hogy Macron háborús javaslata valójában jó javaslat.

Szerintünk viszont nagyon nem az, ezért továbbra is mindent megteszünk, hogy Magyarország kimaradjon a háborúból

– szögezte le a kommunikációs igazgató.

 

Borítókép: Hollik István (Fotó: MTI/Varga György)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.