Alkoholt vett, majd halálos balesetet okozott

A hétvégén több szerencsétlenség is történt az utakon.

2024. 03. 11. 9:00
Halálos baleset történt az M5-ös autópályán Kunszállásnál Fotó: Donka Ferenc
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Közvetlen a baleset előtt még alkoholt vásárolt az a két férfi, akik Győrújbarátnál összeütköztek egy másik kocsival, aminek halálos kimenetele lett. A Ripost beszámolója szerint 

a sofőr, aki részeg volt, a kanyarodás közben elvesztette az irányítást autója felett, ami miatt áttért a szemközti sávba, ahol olyan erővel karambolozott a szabályosan közlekedő autóssal, hogy a saját kocsija összeroncsolódva az árokban kötött ki. 

A részeg sofőr útitársa annyira beszorult az összetört autóba, hogy csak feszítővágóval tudták őt kimenteni a tűzoltóság emberei. Kórházba szállították, ám olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét vesztette.

Békésnél is halálos baleset történt a hétvégén, miután egy személygépkocsi a kanyarból kisodródva, az út mellett lecsúszva egy fának csapódott. A gépjármű szinte teljesen összepréselődött, a 43 éves sofőr a helyszínen életét vesztette. 

Ugyancsak a hétvégén 

Monor és Gomba közelében történt egy tragédia, amit valószínűleg figyelmetlenség okozott. 

Egy gépjármű és egy tejszállító kamion ütközött. Mindkettő az árokba borult, a személygépkocsi vezetője, egy hatvanéves autós rögtön életét veszítette.


Borítókép: Illusztráció (Fotó: Donka Ferenc)


 


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.