Ezért fontos, hogy minél többen töltsék ki a zöldenergia online kérdőívet

A választóknak most lehetőségük van elmondani a véleményüket a további pályázatokról.

2024. 03. 27. 10:50
Fotó: Czeglédi Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Közös ügy a zöldenergia, fontos, hogy minél többen mondják el véleményüket a jelen és a jövő generációit egyaránt érintő megújuló energiaforrásokról a zöldenergia online kérdőív kitöltésével – mondta a Zöld Követ Egyesület alapítója a közösségi oldalára feltöltött videóban.

Király Nóra úgy fogalmazott, hogy a napelemes pályázatok kiváló lehetőséget teremtenek a családoknak a zöldátálláshoz. Emlékeztetett, Magyarország kormánya évek óta ösztönzi az energiahatékonysági fejlesztéseket. Az idén meghirdetett Napenergia plusz programban a kormány mintegy 137 milliárd forinttal támogatja a magyar családok és cégek beruházásait – emelte ki.

Király Nóra arra buzdít a videóban, hogy mindenki töltse ki a kérdőívet, mondja el a véleményét a további pályázatokról, amelyek hozzájárulnak a magyar családok, vállalkozások, közintézmények zöldátállásához.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.