Gyurcsány felesége a TikTokon mutatná meg a mindennapjait

Dobrev Klára a nemzetközi nőnapon elindította a TikTok-csatornáját.

2024. 03. 08. 14:46
Dobrev Klára, Tik-Tok
Fotó: Képernyőfotó
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Dobrev Klára a nemzetközi nőnapon elindította a TikTok-csatornáját. A Demokratikus Koalíció árnyék-miniszterelnöke az első videójában elmondta, hogy az új platformon azt akarja megmutatni, amit eddig még nem lehetett látni: hogy milyen is ő a mindennapokban. – Arra készülök, hogy itt megmutassam nektek azt, amit talán még nem láttatok, hogy hogyan indul egy nap, hogy hogyan dolgozunk, hogy milyen gondjaink, problémáink vannak napközben, és néha azt is, hogy hogy igazítom meg a hajam, hogy ne egy tincset nézzetek folyamatosan – fogalmazott Gyurcsány Ferenc felesége.

@klari_vagyok Nőnapon elindul a TikTokom! Politikusként már sokat láttatok. De milyen is vagyok a mindennapokban? Kövess a TikTokon és kiderül! #magyartiktok #dobrevklara #nekedbe #foryou #dk #tiktok #foryoupage ♬ eredeti hang - Klari_vagyok

 

Borítókép: Dobrev Klára (Forrás: TikTok)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.