Halálos kamionbaleset a 4-es főúton, lezárták az utat

Az egyik sofőr áttért a szemközti forgalmi sávba, ami végzetes következményekkel járt.

Forrás: MTI2024. 03. 11. 15:44
null
Solt, 2017. december 22. Ütközésben összetört jármûvek az 52-es számú fõút Solt és a kisizsáki bekötõút közötti szakaszán 2017. december 22-én. A ködben, a jeges úton történt balesetben 20-30 jármû érintett, egy ember súlyosan, hárman könnyebben megsérültek. Néhány órával korábban a térségben másik két baleset is történt. MTI Fotó: Donka Ferenc Fotó: Donka Ferenc
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Frontálisan ütközött egy kamion és egy személyautó hétfőn kora délután a 4-es főúton Fegyvernek közelében; a balesetben a személygépkocsi vezetője a helyszínen meghalt, a rendőrök teljes útlezárás mellett helyszínelnek – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A személyautó Kenderes felől Fegyvernek felé tartott, és eddig tisztázatlan körülmények között áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol összeütközött a kamionnal. 

Az utat lezárták, a forgalmat mindkét irányból Bánhalma felé terelik.

A katasztrófavédelem azt közölte, hogy a műszaki mentést a szolnoki hivatásos és a törökszentmiklósi önkormányzati tűzoltók végzik. Mentőhelikopter is érkezett a helyszínre.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Donka Ferenc)
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.