Hiba a toronyban? – Hallatlan népharagot gerjesztett, ami a budakeszi bevásárlóközpontban történt

Valaki egészen rendhagyó szettet választott a vásárláshoz.

Forrás: Metropol2024. 03. 01. 15:04
null
Budapest, 2022. június 13. Az Allee Bevásárlóközpont belsõ tere, ahol a földszinten Chikán Erika fotográfus mûvészi kutyaportréi és híres magyar kutyák fotókiállítása látható. A látogatók 40 különleges kutyaportréval találkozhatnak. MTVA/Bizományosi: Nagy Zoltán *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt. Fotó: Nagy Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rövidnadrág, papucs és fejkendő: így indult vásárolni egy férfi Budakeszin az egyik bevásárlóközpontban – bukkant rá a Metropol. A fotót az egyik szemtanú készítette, és az látható rajta, hogy a férfi télikabát helyett alsónadrágban, strandpapucsban és fejkendőben vonult végig az áruházon. 

A képet az egyik Facebook-csoportba is feltöltötték, a bejegyzéshez rengeteg komment érkezett.

Lehet, hogy elbukott egy fogadást? Hiba a toronyban?

Fotó: Metropol

„Kicsit be lehet mindenezve” – vélte egy másik kommentelő, megint más arra gondolt, hogy a férfi csak zuhanyozni indult. Hogy pontosan hova tartott a rendhagyó ruházatot viselő fiatalember, utóbb sem derült ki.

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTVA/Nagy Zoltán)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.