Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Kiderült, ki lesz a Fidesz polgármester-jelöltje Komlón

A Fidesz helyi szervezete szerint a baloldali többségű városvezetés visszaveti Komló fejlődését.

2024. 03. 01. 10:56
Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A Fidesz komlói szervezete büszkén bejelenti, hogy 2024. februárjában százszázalékos támogatással Polics Józsefet javasolta Komló polgármesteri tisztségére. A tegnapi napon az Önkormányzati Választási Egyeztető Bizottság is jóváhagyta és teljes mértékben egyetértett a komlói szervezet által tett javaslattal” – számolt be a Fidesz helyi szervezetének közleményéről a Bama.hu. Mint kifejtik, Polics József elkötelezetten és lelkesen vállalta a polgármester-jelöltséget, azért, hogy Komló városa tovább fejlődhessen és prosperálhasson. A nagyobbik kormánypárt helyi szervezetének közleménye szerint az elmúlt öt év tapasztalatai egyértelműen mutatják, hogy 

a baloldali többségű városvezetés visszaveti a fejlődést és a fejlesztéseket. 

Ezért létfontosságúnak tartják, hogy június 9-én minél többen a város érdekét tartsák szem előtt, és támogassák Polics Józsefet a további fejlődés és előrelépés érdekében. A Fidesz biztos abban, hogy Polics József vezetésével Komló tovább erősödhet, és a lakosság életminősége tovább javulhat. 

Borítókép: Polics József (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.