Nem kezdődhet a hét karambol nélkül, ezeken az utakon lehet torlódásra számítani

Halálos áldozat szerencsére nem volt, de megnövekedett menetidőre kell számítani.

Forrás: Katasztrófavédelem, Útinform2024. 03. 04. 8:41
null
Budapest, 2016. augusztus 14. Egy tûzoltó Budapesten, az Üllõi úton, ahol frontálisan ütközött két személygépkocsi 2016. augusztus 14-én. A balesetben egy ember életveszélyesen megsérült. MTI Fotó: Mihádák Zoltán Fotó: Mihádák Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Több karambol is történt hétfő reggel az országban, az érintett útszakaszokon megnövekedett menetidővel érdemes számolniuk az utazóknak. Az M2-es autóút 21-es kilométerénél ráfutásos balesetet szenvedett három személyautó a Budapest felé vezető oldalon – adta hírül honlapján a katasztrófavédelem.

A váci hivatásos és fóti önkéntes tűzoltók áramtalanították a járműveket, a társhatóságok is a helyszínen dolgoznak. A sztráda érintett szakaszán egy sávban halad a forgalom, így jelentős torlódásra kell számítani.

Balatonalmádi és Balatonfűzfő között pedig kamion ütközött össze egy személyautóval , a 71-es főút 20-as kilométerénél. A balatonfűzfői hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, az érintett útszakaszon a forgalom még irányítás mellett halad.

A főváros sem úszta meg baleset nélkül a reggelt, de halálos áldozat szerencsére itt sem volt. Két személyautó karambolozott a XIV. kerületben, a Szugló utca és a Lőcsei út kereszteződésében. Műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak ki a helyszínre, a forgalmi akadályt pedig már meg is szüntették.

Az Útinform pedig felhívta a figyelmet arra, hogy az M30-as autópályán, a 33-as jelű Miskolc észak és a 40-es jelű Szikszó csomópont között garanciális javítási munkát végeznek. A két csomópont között az autópályát mindkét irányban lezárták, a kerülőutat sárga táblák jelzik. 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.