„Niedermüller kezéből kicsúszott az irányítás”

A választások közeledtével Niedermüller Péter a köztisztaságot érintő kampányba kezdett, miközben Erzsébetváros az elmúlt időszakban egyre inkább élhetetlenné vált, köszönhetően annak, hogy a közterületek tisztán tartásával éveken keresztül nem foglalkozott érdemben a balliberális városvezetés.

2024. 03. 07. 15:00
null
20210712 MN Budapest A Budapesti Közlekedési Központ sajtótájékoztatója. Téma: kezdődik a munka a Blaha Lujza téren. Résztvevők: Karácsony Gergely főpolgármester, Horváth László, a BKK projektmegvalósítás igazgatója, Pikó András, a VIII. kerület pol Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Neidermüller Péter fél Erzsébetváros lakóitól, és attól, hogy a helyiek miként fogják értékelni az eddigi munkáját, miután már a momentumos alpolgármester is szót emelt a köztisztasági problémákkal kapcsolatban – mondta el a Magyar Nemzet megkeresésére válaszul Benedek Zsolt, a kerületi kormánypárti képviselő.

A polgármester úr fél attól, hogy közeledik a választás, az erzsébetvárosiak pedig azt látják, hogy kosz, rendetlenség, mocsok uralkodik az utcákon. Az erzsébetvárosiak nekünk naponta panaszkodnak a takarítás minőségére, amelyet egy rekordköltségvetésből gazdálkodó önkormányzati cég végez

 – jelentette ki a politikus, majd elmondta, a kerület köztisztasági problémáinak leginkább az az oka, hogy Niedermüller Péter és a baloldali vezetésű önkormányzat nem végzi a munkáját megfelelő módon, miközben a bulinegyedben, és a Belső-Erzsébetvárosban nemhogy rend nem lett, hanem még nagyobb káosz alakult ki az utcákon. 

 

Látszatintézkedésekkel próbálják palástolni azt, hogy a város működtetése és a város üzemeltetése romokban hever.

– emelte ki Benedek Zsolt, majd hozzátette, jól láthatóan Niedermüller Péter és az erzsébetvárosi baloldal kezéből kicsúszott az irányítás, és lényegében csak sodródik a kerület. 

Borítókép: Karácsony Gergely főpolgármester, Pikó András, a VIII. kerület polgármestere és Niedermüller Péter, Erzséberváros polgármestere. (Fotó: Mirkó István)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.