Súlyos baleset történt Budapest határában, teljes útzár van ezen az autópályán

Erre figyeljen, ha autóba ül!

2024. 03. 12. 11:39
Súlyos baleset történt az M7-es autópályán Forrás: FMH/Déri Brenda
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Az M31-es autópálya M0-s autóút felé vezető oldalán, Gödöllő térségében korábban súlyos baleset történt, teljes zárás van, emiatt az M3-as autópályán a Budapest felé tartók nem tudnak az M31-es autópályára lehajtani – adta hírül az Utinform ma délelőtt.  

 

Elindultak az útfelújítások

Az M0-s autóút északi szektorában, a 11-es főúti végcsomópont felé vezető oldalán, az M2-es autóút csomópontjánál munkavégzés folyik. A 71-es kilométernél egy sávot lezártak, emiatt torlódik a forgalom. Az M7-es autópályán, a Letenye felé vezető oldalon, Pázmánd térségében munkavégzés miatt a 39-es kilométer környékén a külső sávot lezárták. A torlódás egy kilométeres. 

Az M5-ös autópálya Röszke felé vezető oldalán két helyütt is lezártak egy-egy sávot munkavégzés miatt. Az Újhartyán csomópont előtt, a 40-es kilométernél három kilométeres, a Lajosmizse csomópont előtt, a 64-es kilométernél két kilométeres a torlódás.

A 75-ös főúton, Bak térségében egy műszaki hibás kamion mentése folyik. A 35-ös kilométernél az utat teljes szélességében lezárták. Aki teheti, a Baktüttös–Tófej–Söjtör útvonalon kerülhet.

Borítókép: Illusztráció. Dugó egy autópályán (Fotó: FMH/Déri Brenda)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.