Tüntetést szervez ma estére Magyar Péter

Több mint három órán át hallgatták ki az ügyészek Varga Judit volt férjét.

2024. 03. 26. 14:05
Magyar Péter
Fotó: Kurucz Árpád
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tübb mint három órán át hallgatták ki Magyar Pétert a Fővárosi Nyomozó Ügyészségen az úgynevezett Völner–Schadl-ügy kapcsán nyilvánoságra hozott hangfelvétele miatt. Ahogy arról lapunk beszámolt, 

kipukkadt a lufi, semmi különösebb új információ nem derült ki abból a hangfelvételből, amelyet Magyar Péter kedd délelőtt nyilvánosságra hozott, és amelyet az ügyészségen mutat be. Konkrét bizonyítékok helyett csak egy, a korábbi feleségével, Varga Judittal való rossz minőségű és zavaros beszélgetést közölt.

Magyar elmondta, hogy az ügyészek mondatról mondatra végighallgatták az általa készített hangfelvételt. Hozzátette, hogy az ügyészségtől nem kapott arra választ, most milyen nyomozati lépéseket kívánnak tenni. Úgy vélekedett, az általa nyilvánosságra hozott hangfelvétel az utóbbi három évtized legnagyobb politikai botránya. Úgy véli: a felesége bejegyzését nem ő írta, hanem „a rogáni propaganda” terméke.

Továbbá Magyar Péter a sajtótájékoztatóján a politikai ambícióiról beszélve megerősítette, hogy el akar indulni a júniusi európai parlamenti választáson. Megjegyzendő, hogy Magyar a sajtótájékoztatón többször is durva hangnemben gyalázta a jobboldali újságírókat, őket propagandistának nevezve.

Az ügyészségi kihallgatás után Magyar Péter kedd este 18 órára a Legfőbb Ügyészség Markó utcai épülete elé hívta a követőit tüntetni, hogy utána átvonuljanak a Kossuth térre, és követeljék a kormány lemondását.

Mint ismert, Varga Judit egy Facebook-bejegyzésben közölte, hogy Magyar a házasságuk alatt zsarolta és terrorizálta. Erre Magyar Péter a sajtótájékoztatón úgy reagált, hogy a volt felesége posztjánál tízezer nevető fej keletkezett egy óra alatt.

Borítókép: Magyar Péter (Fotó: Kurucz Árpád)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.