Elárulták, mi okozta a tüzet a tatai csarnokban, száz négyzetméteren minden égett

A baleset egy előre eltervezett karbantartás közben történt meg.

Forrás: Kemma2024. 04. 15. 17:01
null
Fotó: Kocsi Tűzoltó Egyesület / Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kigyulladt egy csarnoképület Tatán, a Halász utcában április 14-én, vasárnap délután egy óra után – adta hírül a Kemma. 

Hogy pontosan mi gyulladhatott ki, az azonban csak másnap, azaz hétfőn derült ki. A portál azt írja, hogy mintegy száz négyzetméteren egy ragasztógép és annak a környezete égett. A baleset egy előre eltervezett karbantartás közben történt. 

Varga Mihály, a Komárom-Esztergom Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője arról számolt be a portálnak, hogy hétfőn már csak az utómunkálatok zajlanak az épületben. A polgármester, Michl József szavai szerint sérülés nem történt a csarnokban. 

Mivel a helyszínen tűzoltókészülékkel nem sikerült eloltani, ezért a dolgozók értesítették a tűzoltókat. A helyszínre érkező mentők megvizsgálták az érintett kollégákat, sem sérülést, sem mérgezést nem észleltek náluk. A tereprendezést követően megkezdődik a keletkezett károk felmérése

– részletezte még vasárnap a polgármester. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.