Elég komoly baleset történt az autópályán, mutatjuk a képeket

Kamion és személyautó ütközött.

Forrás: MTI2024. 04. 23. 15:34
null
Vác, 2024. április 23. Ütközésben összeroncsolódott személygépkocsi az M2-es autóúton Vác közelében 2024. április 23-án. A 38-as kilométernél a személygépkocsi egy kamionnal ütközött össze. A mûszaki mentést végzõ váci és fõvárosi hivatásos tûzoltók az autóból egy embert emeltek ki. MTI/Mihádák Zoltán Fotó: Mihádák Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kedd délután fél kettő környékén elég komoly baleset történt az M2-es autópályán a 38-as kilométernél, Vác térségében, amelyet az MTI fotói egész jól alátámasztanak. 

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

A balesetben egy kamion és egy személyautó ütközött össze.

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

A műszaki mentést végző váci és fővárosi hivatásos tűzoltók az autóból egy embert emeltek ki, sajtóhírek szerint a sofőr nem élte túl a balesetet.

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.