Menczer Tamás: Furcsa egy diktatúra az, ahol ilyen tüntetéseket lehet tartani

A kommunikációs igazgató a 444.hu-nak is bizonyított.

2024. 04. 10. 14:54
MENCZER Tamás
Budapest, 2023. október 24. Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelõs államtitkára válaszol Szabó Tímea, a Párbeszéd frakcióvezetõje (b, takarásban) napirend elõtti felszólalására az Országgyûlés plenáris ülésén 2023. október 24-én. MTI/Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Menczer Tamásról a 444.hu azt írta, hogy menekül a sajtó elől. Ezt megcáfolva ma már jó előre jelezte, hogy kiáll a sajtó munkatársai elé, és válaszol a kérdésekre az Országházban – jelezte a közösségi oldalán a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója, aki videót is megosztott a neki feltett kérdésekről.

Egy apró kérésem hadd legyen, a 444 a múltkor azt írta, hogy én menekülök a sajtó elől. És minekutána lehetetlen, hogy a 444 ne igazat írjon, így azt kérem, hogy mondja meg a kollégáinak, hogy ilyet legközelebb legyenek kedvesek, ne írjanak, hogyha az igazsághoz ragaszkodunk

– mondta Menczer Tamás a 444.hu újságírójának.

A kommunikációs igazgató Magyar Péter hétvégi tüntetésével kapcsolatban elmondta, hogy azok, akik folyamatosan diktatúráznak, amikor ilyen tüntetéseket lehet csinálni Magyarországon – és jól láthatóan lehet –, abbahagyják a diktatúrázást. 

Furcsa egy diktatúra az, ahol ilyen tüntetéseket lehet tartani

– mutatott rá.

Június 9-én lesz két választás, ott mindenki elmondhatja a véleményét. A kommunikációs igazgató álláspontja szerint a választás tétje az, hogy háborúpártiak vagy békepártiak kerülnek-e az Európai Parlamentbe, illetve a különböző döntéshozó pozíciókba.

Menczer Tamás további válaszait megtekinthetik a videón:

 

Borítókép: Menczer Tamás (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.