Menczer Tamás: Megérkezett ez a „megvédem a családomat” Péter

„Ha ez az ember hatalmat kapna, akkor ugyanazokat a célokat valósítaná meg, mint bármelyik baloldali most, vagy korábban.”

2024. 04. 09. 22:13
HZ1_2990
Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Megérkezett ez a derék ember, ez a „megvédem a családomat” Péter, és olyan furcsa módját választja meg a családja megvédésének, hogy egy kicsikét terrorban tartja őket, kicsikét lehallgatja, és ő megjelent itt most, mint a messiás – mondta Menczer Tamás a közösségi oldalára feltöltött videóban. 

– Szó szerint messiás, mert akkora problémák vannak, hogy virágvasárnap még egy bibliai idézetet is kirakott a Facebook-oldalára, és Krisztus-pózban fotóztatta magát – hozta példának a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója.

Schiffer András mondta kiválóan, hogy aki nem lojális a saját feleségéhez meg a jó barátjához, arról miért gondoljuk, hogy bárkihez lojális lesz?

 – tette fel a kérdést Menczer Tamás. Hozzátette: ezért mondja mindig, hogy Magyar Péternek csak Magyar Péter fontos.

Magyar Péter szóról szóra ugyanazt mondja, mint az összes baloldali az elmúlt tíz évben. Ez az ember ugyanolyan baloldali, mint a többi

– hangsúlyozta a kommunikációs igazgató. Hozzátette: most megtalálták ezt a figurát, és pontosan ugyanazokat a baloldali célokat és mondatokat mondja, amiket bárki korábban.

Ennélfogva akik most Magyar Péter mögött állnak – akik korábban Márki-Zay Péter mögött is álltak – ugyanazt is akarják, ugyanúgy háborúpártiak, bevándorláspártiak, gender-, LMBTQ-pártiak, és minden, mint az összes többi. Ha ez az ember hatalmat kapna, akkor ugyanazokat a célokat valósítaná meg, mint bármelyik baloldali most, vagy korábban. Ez egy baloldali figura, aki ráadásul emberileg is teljesen vállalhatatlan – mutatott rá Menczer Tamás. 

Borítókép: Magyar Péter (Fotó: Havran Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.