Menczer Tamás: Nem védekezünk, támadunk!

„Nehogy már ez az országromboló, soha semmit nem építő brigád mondja meg, hogy merre van az előre”

2024. 04. 10. 17:21
MENCZER Tamás
Nagykovácsi, 2022. augusztus 31. Menczer Tamás, a térség fideszes országgyûlési képviselõje, a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatok fejlesztéséért felelõs államtitkára beszédet mond a nagykovácsi Lenvirág Bölcsõde új épületrészének átadásán 2022. augusztus 31-én. Az intézmény két csoportszobával és kiegészítõ helyiségekkel bõvült, 28 új hely jött létre. A beruházás 179 millió forint állami támogatás mellett 44 millió forint önrésszel valósult meg. MTI/Szigetváry Zsolt Fotó: Szigetváry Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Menczer Tamás egy történetet osztott meg közösségi oldalán a választókerületéből, Budakesziről. Ezt a történetet mindazoknak címezte, akik a Fidesz–KDNP-t támogatják.

A fideszes Győri Ottilia polgármester és a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója azok, akik – a munkatársaikkal együtt – 30 millió forintból fejlesztettek két játszóteret. Ebből 24 millió kormányzati forrás, hatmillió pedig a helyi támogatóknak köszönhető.

Miután elkészült a második játszótér, érkezett egy szülői igény, hogy legyen a nagyobb gyerekeknek készített részen is kerítés. Természetesen lesz, két hét alatt elkészül, a szülők kérése a legfontosabb – írta Menczer Tamás.

Erre megjelenik a helyi balos brigád azzal, hogy mi ártani akarunk a gyerekeknek…

– emelte ki. Hozzátette: na nehogy már ez az országromboló, soha semmit nem építő brigád mondja meg, hogy merre van az előre, nehogy már ezeknek a szava számítson.

A kommunikációs igazgató rövid üzenetet intézett a közösségük minden tagjának: 

Mi nem védekezünk! Semmi okunk rá. Mi támadunk!

– hangsúlyozta. Hozzátette: kéjes öröm lesz számomra megvívni ezt a harcot június 9-ig az országrombolókkal szemben.

Borítókép: Menczer Tamás (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.