Szentkirályi Alexandra: Mi vagyunk Magyarország és Budapest legerősebb politikai közössége

„Együtt mi vagyunk Magyarország és Budapest legerősebb politikai közössége!”

2024. 04. 21. 8:37
Budapest, 2024. április 20.
Szentkirályi Alexandra, a Fidesz-KDNP fõpolgármester-jelöltje és Hidvéghi Balázs kampányfõnök, a Fidesz EP-képviselõje nyilatkozik, mielõtt beviszik leadásra az aláírt ajánlóíveket Budapest Fõváros Önkormányzata Fõpolgármesteri Hivatalába, a Városház utcában a választási kampány kezdõnapján, 2024.április 20-án.
MTI/Lakatos Péter
Forrás: MTI/Lakatos Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Elsőként adtam le a főpolgármesteri jelöltséghez és az induláshoz szükséges aláírásokat” – jelentette be Szentkirályi Alexandra a közösségi oldalán. A Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje szerint ez is azt bizonyítja, hogy 

együtt mi vagyunk Magyarország és Budapest legerősebb politikai közössége!

Sokezer aktivista munkája és az emberek támogatása együttesen tette lehetővé, hogy elsőként adhassák le az aláírásokat – mutatott rá a kormánypártok jelöltje. Hozzátette: mindenkinek szívből köszöni a támogatást. 

A munka nem áll meg, Budapest minden szegletébe el akarnak menni, Szentkirályi Alexandra mindenhol meghallgatja a budapestieket és ismerteti a hétpontos tervét – jelezte.

Változást Budapesten!

– hangsúlyozta a kormánypárti jelölt.

Borítókép: Szentkirályi Alexandra és Hidvéghi Balázs (Fotó: MTI/Lakatos Péter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.