Szentkirályi Alexandra: Karácsony öt év alatt egy olyan projektet sem vitt végig, ami a saját ötlete volt

Az előző, jobboldali fővárosi vezetés alatt Budapest évről évre lépdelt előre otthonosságban, rendezettségben.

2024. 04. 10. 11:24
SZENTKIRÁLYI Alexandra
Fotó: Hegedüs Róbert
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szentkirályi Alexandra főpolgármester-jelölt a közösségi oldalán megosztott videóban idézte fel, mit tett a jobboldali városvezetés 2019-ig. 

  • Befejezte a 4-es metrót, 
  • elkezdte a 3-as metró felújítását, 
  • megépítették a budai fonódó villamost,
  • bevezették a Mol Bubit, 
  • felújították a Margit-szigetet, 
  • támogatták a minőségi turizmust – sorolta.

Mint hozzátette, a listát lehetne folytatni, mert a jobboldali vezetés alatt Budapest évről évre lépdelt előre otthonosságban, rendezettségben, ellenben Karácsony alatt csak hanyatlik. 

Nagy szegénységi bizonyítvány a mostani városvezetésnek, hogy öt év alatt nem tud felsorolni egy olyan projektet, ami Karácsony Gergely saját ötlete volt, és sikeresen megvalósított – értékelt a kormánypártok főpolgármester-jelöltje.

@alexandra.szentkiralyi Mit tett a jobboldali városvezetés 2019-ig? 🟠 Befejeztük a 4-es metrót, 🟠 elkezdtük a 3-as metró felújítását, 🟠 megépítettük a budai fonódó villamost, 🟠 bevezettük a MOL Bubit, 🟠 felújítottuk a Margit-szigetet, 🟠 támogattuk a minőségi turizmust. A listát lehetne sorolni, mert a jobboldali vezetés alatt Budapest évről évre lépdelt előre. Ellenben Karácsony alatt csak hanyatlik. Változás kell Budapesten! #budapest ♬ Epic Inspiration - AShamaluevMusic

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.