Üvegzseb-rendeletet sürget a baloldali mutyik helyett a pécsi Fidesz

Sajtóinformációk szerint újabb nyomozást rendelt el a rendőrség a városvezetés ellen.

Forrás: BAMA2024. 04. 03. 22:31
20220310 Pécs Döntött a Pécsi Ítélőtábla - a Péterffy Attila által jó hírneve megsértése miatt indított személyiségi jogi perben. Másodfokon is elutasította Péterffy Attila keresetét, Vicze Csilla, a Civilek a Mecsekért Mozgalom szóvivője nem sértette meg Péterffy Attila Pécs polgármestere jó hírnevét, becsületét Fotó: Löffler Péter LP Dunántúli Napló DN Képen: Péterffy Attila polgármester, a tárgyalás felperese Fotó: Löffler Péter
Péterffy Attila polgármester Fotó: Dunántúli Napló/Löffler Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés gyanúja miatt nyomoznak Péterffy Attila és MSZP-s alpolgármestere, Ruzsa Csaba ellen, mivel a feljelentők szerint Ruzsa törvénytelenül vehetett fel mintegy negyvenmillió forint közpénzt – írja a Baranya Vármegyei Hírportál, melynek értesülései szerint a Mandulás-kemping büntetőügyében újabb feljelentés- kiegészítést nyújtottak be a hatóságoknak. Ezt nem más tette meg, mint Péterffy Attila egykori programírója, a momentumos Körömi Attila. A kemping területére a szocialistákhoz köthető személyek álmodtak luxusházakat, a Bőrklinikát pedig mélyen az értéke alatt számították ebbe a csereüzletbe.

 Az ügyben különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés gyanúja miatt folytat nyomozást a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A baloldali városvezetés folyamatos mutyijai és hozzájuk köthető gyanús pénzügyi körök nyomulása közben szeretett városunk, Pécs lemarad

– hívta fel a figyelmet a pécsi Fidesz, majd hozzátették: nem kétséges, hogy változásra van szükség a városvezetésben.

A Fidesz, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) és az Összefogás Pécsért Egyesület (ÖPE) alkotta pécsi polgári szövetség éppen ezért megválasztása esetén üvegzseb-rendelettel minden, az önkormányzat és annak cégei által kötött szerződést nyilvánosságra fog hozni, annak érdekében, hogy a pécsiek lássák, mire költik a pénzüket!

– közölte a kormánypárt helyi szervezete.

Borítókép: Péterffy Attila polgármester (Fotó: Löffler Péter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.