Egy háborúban mindent elveszíthetünk, és el is veszítünk

Menczer Tamás szerint csak Orbán Viktor és a Fidesz–KDNP képes arra, hogy megvédje az ország békéjét és biztonságát.

2024. 05. 29. 14:16
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Ha Európa háborúba megy, akkor nem fejlesztésekről fogunk beszélni, hanem arról, hogy mit vesztettünk el. Mindent elveszíthetünk és el is veszítünk. Egy háborúban elveszítjük a fizikai biztonságot, a családok elveszítik az egzisztenciális biztonságot, a lakást, házat és mindent. Elveszítjük a gyerekeink, unokáink jövőjét, és magukat a gyerekeinket és unokáinkat is – fogalmazott Menczer Tamás Biatorbágyon, a megújult Juhász Gyula út és Dózsa György út átadási ünnepségén.

A kormánypártok kommunikációs igazgatója, aki egyben a térség, Pest vármegye 2. számú választókerületének fideszes országgyűlési képviselője is, kiemelte:

Magyarországon csak a Fidesz–KDNP áll a béke pártján, csak Orbán Viktor és a Fidesz–KDNP képes arra, hogy megvédje az ország békéjét és biztonságát, de ez csak a magyar emberek támogatásával valósulhat meg.

– A június 9-i választások tétje, hogy Európában háború lesz vagy béke – hangsúlyozta.

Menczer Tamás azt mondta, hogy ilyen, létfontosságú választás még nem állt előttünk, mivel a háborús helyzet az elmúlt két évben minden nap romlott. Azt kérte, hogy a helyiek támogassák a Fidesz–KDNP listáját és jelöltjeit, valamint polgármester-jelöltjüket, Nánási-Kézdy Tamást.

– Fontos, hogy minden pozícióba békepárti politikus kerüljön. Másrészt látható, hogy a baloldali polgármesterek, élen a főpolgármesterrel, nem a település fejlesztését tartják szem előtt, hanem a települést erőforrásnak használja a kormány elleni harchoz, és ebben a település lepusztul, csődbe megy – mutatott rá a kormánypártok kommunikációs igazgatója.

Borítókép: Menczer Tamás, a kormánypártok kommunikációs igazgatója (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.