Következő mérkőzések
Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Elesett az M1-es, tíz kilométeres a dugó

Az autópályán több szakaszon is torlódnak a járművek.

2024. 05. 25. 12:51
torlódás, baleset,
Fotó: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tereléskiépítés miatt torlódik a forgalom az M1-es autópálya főváros felé tartó oldalán Lébény és Győr között – közölte az Útinform.

A 133-as és 129-es kilométer között csak egy sáv járható, emiatt mintegy

tíz kilométeres torlódás alakult ki.

A forgalmi akadályt az 1-es főút felé lehet elkerülni.

Szintén az M1-es autópályán, Tata és Komárom között terelést bontanak. A 71-es és 83-as kilométer között mindkét irányban csak egy sáv járható, a torlódások több mint öt kilométeresek.

 

Balesetek

Szalagkorlátnak ütközött, majd felborult egy gépkocsi az M5-ös autópálya 147-es kilométerszelvényénél, Balástya térségében Budapest felé – ismertette a katasztrófavédelem. A járműben csak a vezetője utazott, aki saját erőből ki tudott szállni. A szegedi hivatásos tűzoltók és a társhatóságok teljes útlezárás mellett dolgoznak a helyszínen. A sérült jármű elfoglalja a belső sávot.

Motorkerékpárral ütközött össze egy személyautó az Aszófőt és Balatonfüredet összekötő út 6-os kilométerszelvényénél. A balatonfüredi önkormányzati tűzoltók áramtalanították mindkét járművet. Az egység mellett a mentők is kiérkeztek a balesethez, amely miatt lezárták az érintett útszakaszt.

A 7-es főúton, Balatonlelle és Balatonboglár között több résztvevős baleset történt. A 134-es kilométernél a forgalom egy sávon, váltakozó irányba halad.

Baleset történt a 11-es főúton, Szentendre irányába a 18-as kilométernél. Az M0-s autóút csomópontjától torlódásra lehet számítani.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.