Van bőr a képén: Cseh Katalin megregulázná az adófizetők pénzével visszaélőket

Kiderülhet, hogy neki is vaj van a füle mögött?

Forrás: Mandiner2024. 05. 14. 11:48
Cseh Katalin
Fotó: Illyés Tibor
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Az oligarchák kerüljenek feketelistára! – jelentette ki TikTok-videójában a Momentum EP-képviselője, szúrta ki a Mandiner. Cseh Katalin követelése helyénvaló is lenne, de annak fényében sokakból visszás érzéseket válthat ki, hogy a politikus követelése kizárólag csak az OLAF által feltárt ügyekre vonatkozik.

kerüljenek automatikusan uniós feketelistára azok a pályázók, akiknél az OLAF visszaéléseket tár fel!

– hangoztatta a politikus.

Azonban emlékezetes, Cseh Katalin sem maradt ki a „jóból”, egy idő után viszont neki is az arcára fagyott a mosoly. Mint arról a Magyar Nemzet is beszámolt, több helyszínen is házkutatást tartott a közelmúltban Cseh Katalinék uniós botránya miatt a nyomozó hatóság. Az ügyben a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) költségvetési csalás gyanújával nyomoz és az elmúlt években már két gyanúsítottat is kihallgattak.

A Mandiner kérdésével rámutatott: fog-e vizsgálódni az OLAF Cseh Katalinék ügyében, ha már a NAV korábban egy olyan személyt is kihallgatott annak kapcsán, akit félmilliárdot meghaladó adócsalással gyanúsítanak?

Borítókép: Cseh Katalin (Fotó: MTI/Illyés Tibor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.