Felborult egy teherautó az M3-as bevezetőjénél

Balesetek lassítják a haladást az utakon.

2024. 05. 27. 16:26
Fotó: MTI/Máthé Zoltán
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Felborult egy kisteherautó az M3-as autópálya fővárosi szakaszán, a Nyíregyháza felé vezető oldalon, az Amerikai út közelében – közölte a katasztrófavédelem.

A fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak ki a balesethez, amelyhez a mentőket is riasztották. Az érintett sztrádaszakaszon

a háromból csak egy sávon halad a forgalom Nyíregyháza felé.

Az Útinform tájékoztatása szerint az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Győr elkerülő szakaszán, a 115-ös és a 129-es kilométer között szakaszos lassulásra, torlódásra kell számítani a korábban kiépített terelés, illetve az abban jelentkező erős forgalom miatt.

A 117-es kilométernél baleset is történt, két kamion vesztegel a leállósávon.

Az M5-ös autópálya Röszke felé vezető oldalán, az M0-s autóút csomópontjánál baleset történt. A 23-as kilométer környékén a sérült járművek csak a leállósávot foglalják el, de ez így is megnehezíti az M0-s M4-es autóút felé vezető oldaláról az ide felhajtók dolgát.

Az M0-s autóút déli szektorában, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon, Szigetszentmiklós térségében egy műszaki hibás jármű foglalja el a belső sávot, emiatt a 18-as kilométernél csak két sáv járható.

A 4-es főúton, Téglás átkelési szakaszán négy személyautó ütközött össze. A 247-es kilométernél félpályán halad a forgalom.

A 8-as főúton, Sóly térségében két teherautó ütközött össze. A 40-es kilométernél, a Székesfehérvár felé vezető oldalon csak egy sáv járható.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.