„Magyar katona nem megy a szomszédos háborúba!”

Szalay-Bobrovniczky Kristóf leszögezte: a magyar adófizetők pénzét nem fogják erre a háborúra költeni.

2024. 05. 15. 9:52
Fotó: MTI/Bodnár Boglárka
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Magyar katona nem megy a szomszédos háborúba! Magyarországról fegyvert vagy lőszert nem szállítunk ebbe a konfliktusba, történjen bármi! A magyar adófizetők pénzét se fogjuk erre költeni, mert alapvetően ellenezzük a háború eszkalációját! – mondta Facebook-videójában Szalay-Bobrovniczky Kristóf, Magyarország honvédelmi minisztere.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter korábban a Budapest Security Dialogue konferencián is arról beszélt: Európa háborús lázban ég. – Mindenki a háborúról beszél, miközben a béke a legfontosabb kincsünk. Minden lehetséges alkalmat meg kell ragadnunk, hogy a béke fontosságát hangsúlyozzuk – mondta akkor.

 

Borítókép: Szalay-Bobrovniczky Kristóf (Fotó: MTI/Bodnár Boglárka)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.