Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Karácsony most nem tudta letagadni a valóságot: hidegen hagyják a szomszédai

Elképzelhető, hogy üldözési mániától szenved a főpolgármester.

2024. 05. 30. 17:56
Budapest, 2024. április 29.
Karácsony Gergely fõpolgármester (k), László Imre (Momentum-DK-MSZP-Párbeszéd-LMP), Újbuda polgármestere (j) és Rékassy Balázs fõvárosi egészségügyi tanácsadó (b) a Fõvárosi Önkormányzat által indított ingyenes szûrõprogramról tartott sajtótájékoztató kezdete elõtt a XI. kerületi Szent Kristóf Szakrendelõ elõtt 2024. április 29-én. A fõvárosban 24 helyszínen május 2-tõl június 16-ig várják a vizsgálatokra elõre regisztráltakat.
MTI/Purger Tamás
Fotó: MTI/Purger Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ahogyan arról korábban a Magyar Nemzet is beszámolt, Karácsony Gergely a kampányhajrát tartotta a legmegfelelőbb időpontnak arra, hogy felújítsa a II. kerületi budai álomlakását. Ez mérhetetlen módon zavarja az ott lakókat, akik annyira felháborodtak, hogy a sajtóhoz fordultak.

Ennek kapcsán született meg a főpolgármester új Facebook-bejegyzése amiben azt állítja, hogy 

pizza futárnak álcázva megfigyelték egy bérelhető autóból.

Karácsony Gergely nem cáfolta, hogy felújítást végez, és azt sem tagadta, hogy a szomszédait zavarják a felújítással járó kellemetlenségek.

A főpolgármester egyébként posztjában azzal védekezett, hogy egy egyszerű kazáncseréről van szó. Ennek ellenére, több napja tartanak a hatalmas zajjal és porral járó munkálatok, amik érthetően hatással vannak az ott lakókra, de Karácsonyt úgy látszik, ez nem érdekli. 

Az Origóhoz egyébként egy lesifotó is eljutott, az állítólagos kazáncserén dolgozó szakemberekről, íme: 

 

Borítókép: Karácsony Gergely (fotó:MTI/Purger Tamás)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.