Következő mérkőzések
Szerbia
21:002024. június 16.
Anglia
Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna

Megdöbbentő dolgokat mondott Karácsony, most saját hazugságaival szembesítették

Karácsony Gergely százezreket érintő intézkedésről beszélt.

2024. 05. 24. 8:53
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Karácsony Gergely, Budapest baloldali főpolgármestere egy videóban korábban arról beszélt, nem igaz, hogy ki akarják tiltani Budapestről a tíz évnél öregebb autókat. A baloldali politikus ehhez képest magát buktatta le egy felvételen, amelyet most Szentkirályi Alexandra, a Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje posztolt a Facebookon. Egy újságíró arról kérdezte Karácsonyt: abból hogy klímavészhelyzetet hirdettek következik-e, hogy nem mehet majd haza a 15 éves dízelautójával. Karácsony erre azt felelte

Előbb-utóbb következni fog!

Hozzátette: ez százezreket fog érinteni. 

Mint korábban beszámoltunk róla: Ámon Ada, Budapest önkormányzata klíma- és környezeti főosztályának vezetője egy podcastműsorban arról beszélt: alacsony kibocsátási zónákat jelölnek ki Budapesten az autósoknak, valamint szűkítenék, drágítanák az autós közlekedést. Budapest önkormányzata klíma- és környezeti főosztálya vezetője szerint hamarosan csak az lehet villanyszerelő a fővárosban, aki tud elektromos autót vásárolni. A kerékpársávokat állítása szerint ráadásul társadalomnevelő jelleggel festették fel.

Borítókép: Karácsony Gergely főpolgármester és Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke (Fotó: Kurucz Árpád)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.