Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Menczer Tamás elárulta, ki dönt a magyarok sorsáról

Európa legnagyobb békemenetére készülnek a kormánypártok – jelentette ki a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója.

Forrás: Menczer Tamás Facebook-oldala2024. 05. 31. 8:52
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Rendkívül súlyos a helyzet, de a sok rossz hír között az a jó, hogy a sorsunk a mi kezünkben – mondta Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója egy Facebook-videóban. Arra ösztökélt mindenkit, hogy akinek módja van, június elsején jöjjön el a békemenetre, Európa legnagyobb békemenetére.

– Rajtunk lesz Európa és a világ szeme most szombaton, amikor a békemenet elindul, és látni fogják, hogy a magyarok mit gondolnak, mit akarnak és milyen erősek. 

– Egy pillanatig sem szabad elfelejteni a ránk nehezedő nyomás és számtalan támadás közepette, hogy a mi politikai közösségünk a legsikeresebb és legerősebb egész Európában, sőt az egész világon – fejtette ki a kommunikációs igazgató.

Felidézte, négy választást nyertek kétharmaddal, ilyet nem tud senki más. Menczer Tamás azt kérte a hallgatóságától, hogy mondják el mindenkinek, a fejüket emeljék fel a hajrában, egyenes gerinccel, kihúzott mellkassal, az utolsó tizenegynéhány nap munkáját mindenki végezze el a maga helyén, és ha ezt megteszik, akkor szép és eredményes vasárnap vár rájuk június 9-én. Ezt megelőzi egy szép szombat június elsején, és mindenki látni fogja, hogy a magyarok mit akarnak – fogalmazott a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója. 

 

Borítókép: Menczer Tamás, a kormánypártok kommunikációs igazgatója (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.