Menczer Tamás megmutatta, hogy csendesen is lehet viselkedni egy templomnál

A Fidesz kommunikációs igazgatója rámutatott: biztos vannak, akik másképp látják a világot, de nem szidják egymást a templom előtt.

2024. 05. 12. 14:42
Menczer Tamás a jáki templomnál
Forrás: Facebook
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Örülök, hogy ma itt lehettem, különösen is, mert az elmúlt hetekben nem jutottam el. Bizonyára voltak olyanok is, akik másképp látják a világot, mint én, de ez nem számít.

Nem kiabáltunk, nem veszekedtünk, nem szidtuk egymást.

Nem ezért jöttünk. Mindenkinek szép vasárnapot kívánok! – írta közösségi oldalán Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója, és egy fotót is megosztott, amelyen egy templom mellett áll.

A hétvégén nagy felháborodást keltett az eset, hogy Magyar Péter kampánykörútjának egyik állomásán őrjöngve káromkodott, és üvöltözött templomból távozó emberekkel Putnokon.

Mit mondott a plébánus úr a templomban? Szégyelljék magukat! Remélem, újraszentelik majd ezt a templomot! Szégyelljék magukat!

– kiabálta az új baloldali politikus a templomból távozó embereknek.

A jelenetet feltehetően Magyar Péter kampánycsapata is vállalhatatlannak tartotta, ugyanis sejtelmesen hallgatnak róla a baloldali politikus közösségi oldalán.

Borítókép: Menczer Tamás a jáki templomnál (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.