Következő mérkőzések
Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Orbán Viktor: Most rajtunk a sor + videó

Országjárásának újabb állomásáról jelentkezett a miniszterelnök.

2024. 05. 22. 16:53
Budapest, 2024. május 21.
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke (k) beszédet mond kampánykörútján Budapest XVI. kerületében a Szentmihályi Kulturális Központnál 2024. május 21-én. A kormányfõ mellett Kovács Péter, a kerület polgármestere (j).
MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

— Az európai választást érdemes úgy elgondolnunk, hogy a háború összefüggésébe helyezzük, és egy üzenetet, egy erős akaratot fejezünk ki egész Európában. Miszerint

a háború elhárítását akarjuk

— jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök XVI. kerületi fórumán, amelyről egy új videót tett közzé a közösségi oldalán.

– Lehetséges-e ez? Egyedül nem lehetséges, de ha az Egyesült Államokban a mostani háborúpárti demokraták novemberben elveszítik a választást, és a régi elnök visszajön, amire jó esély van, mi pedig meg tudjuk nyerni az európai parlamenti választást, ez a két választás együtt alkalmas arra, hogy véget vessen a háborúnak — mutatott rá a kormányfő.

Szerinte ha a két feltételből bármelyik hiányzik, nagyon nehéz lesz elérni a békét. – Most rajtunk a sor, először Európában lesznek választások. Arra kérnék mindenkit, hogy menjünk el választani, és szavazzunk a békepárti szervezetek mellett. Ebből csak egyet ismerünk, és úgy hívják, hogy Fidesz–KDNP — hívta fel a figyelmet a miniszterelnök.

Lapunk már megírta, hogy ezekben a hetekben országjáráson vesz részt a miniszterelnök. Orbán Viktor kedden kereste fel a XVI. kerületet, ahol beszédet mondott. Korábban Szentendrén, Pomázon, Solymáron és Esztergomban is járt, múlt héten Tiszaladányban és Diósgyőrben tartott fórumot, de megfordult Kapuváron és Sopronban is. Aztán felkereste Kecskemétet és Soltvadkertet is.

Borítókép: Orbán Viktor a XVI. kerületben (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.