Élő közvetítés
Ausztria
ÉLŐ
Franciaország

Megszületett a magyar pop legvéresebb dala + videó

Hrutka Róbert és társai nagyot alkottak.

2024. 05. 27. 13:49
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Azt vallom, hogy pár jó hang képes megváltoztatni a világot, mert a zene olyan, mint az élet: megírjuk, eljátsszuk, és nem marad utánunk semmi, csak a dal. Ebben a dalban összefonódik a zene és az élet, az önzetlenség és a remény – fogalmazott Hrutka Róbert, aki örömmel vállalta el az Országos Vérellátó Szolgálat felkérését, hogy dalba foglalja a véradás és az önzetlen segítségnyújtás fontosságát.

A zeneszerző mellett tizennégy ismert előadó- és színművész csatlakozott az együttműködéshez, mint Földes Eszter, Für Anikó, Gubik Petra, Keresztes Ildikó, Kovácsovics Fruzsina, Pásztor Anna, Udvaros Dorottya, Veres Mónika Nika, Fehérvári Gábor Alfréd Freddie, Kowa, Nyerges Attila, Pély Barnabás, Szebényi Dániel és Szolnoki Péter.

– Ez a projekt nemcsak egy dal, hanem egy közösségi összefogás egy olyan ügyért, ami igazán számít, hiszen vért csak véradással pótolhatunk – mondta Bayerné Matusovits Andrea, az OVSZ főigazgatója a Csak egy hős… című dalról.

A főigazgató hozzátette, hogy ezzel a dallal szeretnék kifejezni hálájukat és köszönetüket mindazoknak a véradóknak, akik önzetlen segítségükkel nap mint nap hozzájárulnak a betegellátás sikeréhez.

Bayerné Matusovits Andrea ugyanakkor köszönetet mondott az előadóművészeknek is. – Támogatásuk és szerepvállalásuk példaértékű, és nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy még több ember figyelmét felhívjuk a véradás fontosságára – tette hozzá.

Borítókép: Részlet a videóklipből (Forrás: YouTube)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.