Élő közvetítés
Ukrajna
ÉLŐ
Belgium
Szlovákia
ÉLŐ
Románia

Vádat emeltek a férfi ellen, aki fémrúddal támadt a háza előtt rollerező gyerekek apjára

A férfi először kiabált a rollerező gyerekkel, majd megtámadta a gyereke védelmében felszólaló apát.

Forrás: Ügyészség2024. 05. 30. 10:37
Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shuttertock)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Kiskunfélegyházi Járási Ügyészség garázdaság vétsége és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat egy férfival szemben, aki a háza előtt egy fémrúddal megütött egy férfit, aki azért csengetett be hozzá, hogy számon kérje rajta, amiért korábban indulatosan rászólt a háza előtt rollerező gyerekeire.

A vádirat szerint a sértett 2023. augusztus 16-án azért csengetett be a vádlott kiskunfélegyházi otthonába, hogy felelősségre vonja a férfit azért, mert korábban indulatosan szólt rá a sértett gyerekeire, akik a háza előtt rollereztek. 

A vita hevében az elkövető a házából magához vett egy tömör fémrudat, majd azzal az utcán várakozó férfi feje irányába ütött, aki védekezésképpen felemelte az egyik kezét, így a vádlott azt találta el.

 Az ügyészség közleménye szerint a sértett az ütés következtében nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett, valamint a karórája összetört. Az ügyészség a férfit garázdasággal és könnyű testi sértéssel vádolja, ellene végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztés kiszabását indítványozza.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shuttertock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.