Balesethez is riasztották a katasztrófavédelmet

Nem tétlenkedtek a tűzoltók

2024. 06. 03. 13:23
Fotó: (Fotó: AFP/Kena Betancur)
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A katasztrófavédelemhez két tűzesettel és hat műszaki mentéssel kapcsolatos bejelentés érkezett – közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság az összefoglalójában

Egy garázsban lévő inverter és kábel égett vasárnap délután Tiszakécskén, a Tóth Árpád utcában. A tiszakécskei önkormányzati tűzoltók a tüzet eloltották. Személyi sérülés nem történt. Egy személygépjármű műszerfala égett vasárnap este Kiskunfélegyházán. A helyszínen lévők kezdték meg a tűz oltását. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók a tűzzel érintett területet átvizsgálták, majd a szükséges utómunkálatokat elvégezték. Személyi sérülés nem történt.

Szalagkorlátnak ütközött egy személygépjármű hétfő hajnalban az 51-es főúton, Solt térségében. 

A balesetben egy ember megsérült,

őt a mentők kórházba szállították. A solti hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. 

Vasárnap öt esetben kérték a tűzoltók segítségét lehasadt faágak és kidőlt fák eltávolításához.

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: AFP/Kena Betancur)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.