Dudás Zoltán: Csepelen, a fővárosban és Brüsszelben is változás kell + videó

Csepel kormánypárti polgármesterjelöltje nyilatkozott a Magyar Nemzetnek.

2024. 06. 08. 12:04
Dudás Zoltán
Forrás: Videa
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Mindenképpen fontos, hogy Csepelen, a fővárosban és Brüsszelben is változás legyen – jelentette ki a Magyar Nemzetnek adott interjúban Csepel kormánypárti polgármesterjelöltje. Dudás Zoltán rámutatott:

ezt úgy lehet elérni, hogyha mindegyik helyen a Fidesz és a KDNP logóját keresik a kedves választók, illetve Vitézy Dávidra szavaznak, ez hozza el a változást Csepelen, a fővárosban és Brüsszelben.

Mint arról már beszámoltunk, nagy mozgósításba kezdett a Fidesz a kampány zárásaként. Egész héten izzottak a telefonvonalak, a legnagyobb vállalást pedig mára tették a kormánypártok, nevezetesen hogy egymillió embert keresnek fel egyetlen nap alatt. A legutóbbi EP-választásokon 1,8 millió szavazat érkezett a Fidesz–KDNP-re, ez akkor 52 százalékos győzelmet jelentett.

Borítókép: Dudás Zoltán (Forrás: Videa)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.