Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Egy autóban született meg egy kisbaba a Hősök terén

Nem értek be a kórházba a szülők.

2024. 06. 17. 8:03
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A XVII. kerületi Hősök terén, egy tágas családi autó anyósülésén, az apukája segítségével született meg egy kislány még június elején. A boldog szülők számára örökre emlékezetes marad a nagy nap – írja a Bors.

Az OMSZ beszámolója szerint vasárnap hajnalban kezdődtek fájásai a harminc év körüli kismamának. Az édesanya és férje el is indultak a kórház felé autóval, útközben azonban az események felgyorsultak, így a férfi félreállt, és mentőt hívott.

A mentésirányító azonnal riasztotta a legközelebbi mentőegységet, miközben felkészítette az édesapát a szülés levezetésére. A rutinos mentésirányító telefonos instrukcióinak, megnyugtató szavainak és

az édesapa helytállásának segítségével a kismama percek alatt világra hozta negyedik gyermekét,

aki rögtön fel is sírt. A mentősök perceken belül a helyszínre értek, megvizsgálták, majd ellátták a kislányt és büszke anyukáját, akiket stabil állapotban szállíthattak kórházba.

A szülők a Fanny magazinnak idézték fel, mi történt azon a reggelen, amelyen megszületett a kisbaba.

Borítókép: A boldog szülők a kisbabával (Fotó: Bors/Markovics Gábor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.