Egy bulival venné meg a fiatalokat Karácsony Gergely

A Gyurcsány-koalíció színeiben újrázni akaró baloldali főpolgármester elsőválasztó-bulit tart a legfiatalabb szavazóknak.

2024. 06. 04. 11:28
Budapest, 2024. március 1.
Karácsony Gergely fõpolgármester elõadást tart a Budapest jövõje címmel megrendezett fórumon a fõvárosi Merlin Színházban 2024. március 1-jén.
MTI/Lakatos Péter
Fotó: MTI/Lakatos Péter
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Bár elég régen volt, de pontosan emlékszem, milyen jó érzés volt elsőként megérezni azt a szabadságot, hogy a te döntéseden is múlik, hogy hogyan alakul a városod vagy az országod jövője – mondta el közösségi oldalán Karácsony Gergely. 

A főpolgármester a kampány hajrájában az első választókat célozza meg, és egy, a Szabadság hídon tartandó bulival venné meg a szavazatukat. 

Szavazni menő. Elsőként szavazni pedig nagyon menő

– jelentette ki a főpolgármester, majd hozzátette, június 7-én 19.00 után a Szabadság hídon elsőválasztó-bulit tartanak. 

A főpolgármesternek nem ez az első húzása, amivel be akarja csatornázni a fiatalok szavazatait. Karácsony Gergelyt az elmúlt időszakban ugyanis egyre több fiatal becézni apunak, a főpolgármesternek pedig láthatóan nincs ellenére a sajátos becézés, ugyanis a közösségi médiában rendszeresen osztja meg fiatalok posztjait, amelyben apunak szólítják őt. 

Borítókép: Karácsony Gergely főpolgármester (Fotó: MTI/Lakatos Péter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.