Elesett az M7-es, tíz kilométeres a torlódás

Péntek délutáni forgalmi és közlekedési információk.

2024. 06. 07. 16:52
torlódás, baleset,
Fotó: Pexels
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egymásba szaladt egy személyautó és egy kisteherautó az M7-es autópályán, Martonvásár térségében – közölte az Útinform. A 31-es kilométernél a Letenye felé vezető pályaoldalt lezárták, a forgalmat megállították.

A torlódás kilenc-tíz kilométer hosszú,

aki teheti, a 23-jelű Tárnok és a 42-es jelű Kápolnásnyék csomópontok között a 7-es főúton kerüljön.

Az M0-s autóúton sem lehet gondtalanul haladni, ugyanis Gyál térségében, az M3-as autópálya felé vezető oldalon szintén baleset történt. A 36-os kilométernél korábban egy személygépjármű szalagkorlátnak ütközött, emiatt 2-3  kilométeres torlódás alakult ki.

Bogyiszló térségében az M9-es autóúton egy személygépjármű a szalagkorlátnak csapódott, ami miatt a 10-es kilométernél a forgalom félpályán halad.

Ugyancsak félpályán haladnak a járművek a 7-es főút 150-es kilométerénél Fonyód belterületén, mert két személygépjármű összeütközött.

Az M4-es autópályán, a Nagykereki határállomás előtt a kilépő oldalon 3 kilométert meghaladó kamionsor alakult ki.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.