Következő mérkőzések
Franciaország
18:002024. június 25.
Lengyelország
Hollandia
18:002024. június 25.
Ausztria

Hármas karambol történt az M86-os autóúton

Hosszabb menetidőre kell számítani.

Forrás: police.hu2024. 06. 12. 10:54
Tiszatenyõ, 2024. június 11.
Rendõrök helyszínelnek egy összeroncsolódott személyautó mellett a 4629-es úton, a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei Tiszatenyõ határában 2024. június 11-én. Az autó hajnalban frontálisan ütközött egy teherautóval. Az autó 42 éves sofõrje a kórházba szállítást követõen meghalt, két utasa súlyosan megsérült.
MTI/Donka Ferenc
Fotó: Donka Ferenc
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Két személyautó és egy kamion ütközött össze Répcelak közelében, az M86-os autóút 118-as kilométerszelvényénél, Győr irányába – közölte a katasztrófavédelem.

Az egyik személygépkocsi kigyulladt, a répcelaki önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral eloltották a lángokat. Az egységek áramtalanították a járműveket, a társhatóságok is a helyszínre érkeztek. Hosszabb menetidőre kell számítani a térségben. 

A rendőrök a forgalmat a répcelaki lehajtónál a 86-os főútra terelik, ugyanis teljes az útzár mindkét irányban. Az autóútra Beled térségében lehet visszatérni. 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Donka Ferenc)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.