Különleges felkészítést rendeltek el a kórházi vezetőknek

Nyáron vesznek részt továbbképzésen – értesült a Magyar Nemzet.

2024. 06. 07. 15:38
Budapest, 2024. április 17.
Jesús Etayo Arrondo, az Istenes Szent János Betegápoló Irgalmasrend generálisa (b2) megáldja az egyik új berendezést a Budai Irgalmasrendi Kórház új CT- és MR-készülékének átadásán 2024. április 17-én. Jobbról Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelõs államtitkára.
MTI/Bruzák Noémi
Fotó: MTI/Bruzák Noémi
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Továbbképzést kapnak a kórházi főigazgató-jelöltek – tudta meg a Magyar Nemzet.

Lapunk úgy értesült, hogy az idei évtől a jelöltek kiválasztása egy komplex vezetőkiválasztási rendszer alapján történik a kórházi vezetők esetében. Ezért van szükség nyáron továbbképzésre, amely

elméleti és kompetenciafejlesztésből áll.

Információnk szerint a budapesti képzés egyik célja, hogy a főigazgató-jelöltek a kompetenciafejlesztő tréningen az elméleti ismeretek birtokában készségszintűvé fejlesszék tudásukat. A tíznapos elméleti és a tíznapos vezetői kompetenciafejlesztő képzés az Országos Kórházi Főigazgatóság, a Debreceni Egyetem és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem együttműködésében valósul meg.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Bruzák Noémi)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.