Itt a fotó a férfiról, aki a pesterzsébeti McDonald’s parkolójában késelhetett

Elfogatóparancsot adott ki ellene a rendőrség.

Forrás: Police2024. 06. 20. 17:30
ezt a kést használta az elkövető Fotó: Police
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elfogatóparancsot adott ki a Budapesti Rendőr-főkapitányság egy férfi ellen. A 19 éves, budapesti születésű férfit súlyos testi sértés miatt keresik – derül ki a rendőrségi portálról. A 24.hu azt írja, ez az a férfi, akit a rendőrség a hétfői késelés ügyében keres, amely egy gyorsétterem parkolójában történt Kőbányán. 

Fotó: Police

Az esetről korábban a Magyar Nemzet is beszámolt. A portál felelevenítette, hétfőn este egy fővárosi gyorsétterem parkolójában életveszélyesen megsebesítettek egy férfit. 

Két embert megvertek, egyiküket egy bajonettel meg is szúrta egy társaság egyik tagja. A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói 24 órán belül hat feltételezett elkövetőt fogtak el.

A megszúrt harmincöt éves férfi életveszélyes állapotban került kórházba, társát könnyű sérülésekkel látták el. Az elkövetők a helyszínről autókkal elmenekültek.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.